Dental Studio “Krasiva Usmivka” Ads


Авангардна фотосесия, която направихме за дентално студио "Красива усмивка" съвместно с модела Златка Димитрова и компанията Маркетинг и Бизнес развитие - Алмеро.

Клиент: Дентална клиника "Красива усмивка" (www.krasivausmivka.bg) Фотограф: Пламен Ангелов 'Plabo' (www.plabo.net) Съвместно с компанията за маркетинг и Бизнес развитие - Алмеро (www.almero.bg) и модела Златка Димитрова Грим: Габриела Коса: Анастасия Тодорова Жайгарова

Магия

Магията на красивата усмивка се крие в това тя да е възможно най-близка до естествената по форма, големина и подреждане на зъбите - усмивка, която да отразява индивидуалните особености на всеки пациент. Усмивка, която в съчетание със здравите венци и белият перлен цвят на зъбите създава неотразимо звездно излъчване.

Изкуство

Нашата работа не е просто лечение - тя е изкуство вдъхновено от съвършенството на природата! Здравите зъби вървят в комбинация с красивата "рамка" на устните и магията на общото излъчване на лицето на всеки наш пациент. Ето защо, комплексният подход в създаването на звездната визия е задължителен. Ние се справяме изключително успешно с най-различни случаи и гарантираме за перфектния краен резултат.

Качество

За нас здравето и естетиката вървят ръка за ръка. Ето, защо ние смятаме, че наподобявайки максимално външния вид на здравото съзъбие, идеално подредената му форма създава предпоставки за запазване на зъбите и венците след лечение за максимално дълго време. За да ви обясним по възможно най-добрия начин как работим, ще направим сравнение между направата на обикновена пломба и художествена реставрация.

Гаранция

За разлика от повечето стоматолози, които отбягват въпроса за гаранцията, ние смело можем да заявим, че вярваме в качеството на нашата работа и за това даваме 5 години гаранция за всичко, което се случва в кабинета.


RELATED PROJECTS