Wow! Working with Plamen was a totally amazing experience, he definitely knows how to bring out the best in his clients. The pictures I received were just fantastic. If you’re looking for a fun but professional experience with great results, this is definitely your man!

Deadly HuntaUK Reggae & Hip-hop Artist

Плабо е всеотдаен професионалист, с когото имах удоволствието да си сътруднича за създаването на нов визуален образ на един от нашите продукти. Като детайлно ориентиран ръководител на марката мога да ви уверя, че Плабо свърши чудесна работа при завишени очаквания. Горещо го препоръчвам, тъй като той може да даде на вашата марка нова и креативна перспектива.

Делян МомчиловFlirt Vodka

Плабо работи с любов и професионализъм. Обръща внимание на всеки детайл и е изключително прецизен. Снимките, които получихме бяха обработени и готови за ползване, дори разделени в папаки с различни резолюции. С екипът ми сме изключително доволни от работата ни с него.

Евгения КостакиеваMagniflex & iSleep

Възползвайки се от услугите за интериорно заснемане, ние получихме бърза реакция, професионално изпълнение и високо качество на финалния продукт.

Стела МантареваCaptain Cook & SASA

Нашите дългосрочни отношения датиращи от 2013 година насам са нашето признание и доказателство за коректността, и високото ниво на качество, което получаваме чрез работата ни с Плабо.

Даяна КаназиреваMarkan Holding AD

Aз и моят екип сме много доволни от работата си с Плабо. Кадрите са нестандартни и интересни. Времето за което беше изпълнена поръчката беше в срок. Определено професионална услуга. Снимките са с високо качество и при първа възможност бих препоръчала работата му.

Емилия БакаловаBaraka Design

Уеб дизайн

Изграждане на малки и средни фирмени и персонални уеб страници и онлайн магазини. Консултиране, концепция, дизайн и разработка.

Фото
заснемане

Професионални услуги в редица сфери на цифровата фотография. Цялостна организация, заснемане, пост-обработка и ретуш.

Изложби

Личното пространство на автора. Персонално артистично творчество, изложби, изкуство за стена.

Графичен дизайн

Визуални концепции, предпечат на печатни материали и лога, цялостна фирмена идентичност, както и всички видове рекламни изделия.