ИНФОРМАЦИЯ

За поредна година младата българска писателка с псевдоним “Алеона Де Кама” се доверява на нашия екип за своята авангардна визия за корицата на втората си книга озаглавена “Страст за живот”.  Харесваме работата с Алеона, тъй като тя споделя нашият експериментален дух и винаги ни поставя пред вдъхновяващи творчески предизвикателства.

Тази година предизвикателството пред нас беше да изработим футуристична визия с неонови цветове. Открихме цял един нов свят в един от допълнителните канали на светлината.

В UV спектъра на светлината, който нашите очи (за разлика на много насекоми и животни) не долавят, светът става много по-различен и интересен. След проучване за начините, възможностите и опасностите за работа в този спектър на светлината стигнхме до решение в което да смесим няколко вида светлинни източници.

С отличната работа по грима от Десислава Великова, чийто ръце рисуваха нещо, което почти не виждаха и светлината от UV осветлението, както и още няколко допълнителни светлинни източника успяхме да създадем една мистична, космично-меланхолична визия на Алеона Де Кама, която пресъздава абстрактно нейният вътрешен свят. Свят в който тя пребивава, докато сътворява своите творби.

АКЦЕНТИ

нашият принос към проекта

стайлинг

заснемане

пост обработка

Повече проекти?

Виж още »

Имаш идея?

Обади се!