ИНФОРМАЦИЯ

Балнеоложкият център Камена във Велинград е един от най-старите хотели в района. Той е построен през далечната 1984 година и до сега – остава един от най-големите хотели във Велинград. Със своята голяма леглова база, парк около хотела и качествените медицински услуги по НОИ той остава предпочитан от многжество българи. Поради остаряването на досегашния сайт и липсата на поддръжка, мениджмънта на хотела се свързаха с мен относно изграждане на нов по-модерен уебсайт.

Поради спецификата на хотела, която е, че той е общински и на възраст почти 40 години предизвикателството беше, да направим такъв сайт, който да е достатъчно актуален, но същевременно съответстващ на неговото наследство, стил и условия в днешно време. За целта избрахме по-консервативна, но актуална визия и шрифтове, доближаващи се до стилът на логото на хотела.

Друго предизвикателство бе това, да направим сайта еднакво лесен за ползване както за потребителите, така и за администраторите на хотела, които почти не се бяха занимавали с администриране на сайт до този момент.

Освен това, направихме няколко пътувания по професионално заснемане на хотела. Единствените снимки, с които разполагаха бяха остарели и изключително непрофесионални. В комбинация с нови професионални фотографии, правилният външен облик, някои стилистични и текстови поправки, успяхме да създадем актуално онлайн присъствие за хотел Камена без да създаваме конфликт с неговия наследствен стил и индивидуалност.

АКЦЕНТИ

важното, което свършихме

Уеб дизайн и разработка

Мобилна версия

Фотографско заснемане

Повече проекти?

Виж още »

Имаш идея?

Обади се!