Уеб дизайн и разработка

Присъствие,

което се

усеща.

Усилваме вашето присъствие и неговото влияние

Качествено изработеният уеб сайт е солидна декларация относно зрелостта и авторитета на един бранд или бизнес.

Изграждаме почва на растеж.

Добре изработеният уеб сайт е основната стъпка към организиране на ориентирана към развитие и растеж еко система на дигитално присъствие.

Изграждаме помнещи се уеб сайтове върхувисоко естетическо стъпало.

Това което ни отличава от другите

Визия и естетика

Силно визуално послание и висока естетическа култура.

Цена / Качество

Оптимален баланс между това, което клиентът получава и това, което той плаща.

Завършеност

Мисълта за цялото и финалния продукт създават предпоставки за по-високо доверие от страна на бъдещите потенциални клиенти и ползватели на сайта.

Чуване и разбиране

Адекватно слушане и разбиране на целите, нуждите и желанията на клиента.

Откровеност и прямота

Нужда от ясни и прозрачни отношения без неясноти и грешни очаквания.

Wordpress Development

Освен доказала се със своята надеждност, гъвкавост и ползвана от световни брандове като Vogue, Mercedes-Benz, PlayStation, Skype, BBC America, Bloomberg, Beyonce, The Walt Disney Company, и много други, WordPress претърпя много трансформации и към днешна дата тя е едно от най-оптималните и богати на функционалност платформи за развитие на малки до средни уеб сайтове и магазини.

Заедно с дългогодишният ни опит с WordPress и това, че познаваме езиците, които я изграждат, ние притежаваме предимството да имаме свободата да покриваме дори още в по-дълбока степен нужната за крайния резултат индивидуализация.

Някои хора изтъкват ползването на платформи с отворен код като слабост, поради по-голяма уязвимост откъм хакерски атаки. Претеглено спрямо алтернативата на сайт написан от нула, който отнема няколко пъти времето за изработка и стойност умножена в пъти тази на един сайт на WordPress – това най-вероятно е така.

Този сайт също е изработен на WordPress

Разбирайки всички останали предимства, които ползването на WordPress дава на своя ползвател сме сигурни, че ще разберете защо ние го предпочитаме.

В сравнение с изграждането на сайт от нулата, употребата на WordPress система при изграждане на личен уебсайт предлага следните предимства:

В пъти по-богата функционалност

По-бърз срок за изпълнение

Гъвкавост за нови функционалности

Значително по-изгодна цена за изработка

Развит админ панел

Приемственост при нов разработчик

Контрол на почти всеки аспект от сайта

Редовен ъпдейт на сигурността

Хибриден дизайн

При създаването на дизайн за уебсайт, ние използваме разработен от нас иновативен метод, който нарекохме “Хибриден дизайн”.

Хибриден дизайн най-общо означава – комбиниране на двата метода за работа с WordPress – използване на готова тема и изработка на тема от нулата в едно. Чрез дълбокото ни познаване и дълга работа с няколко мощни структурни теми ползвани като основа, ние можем да си позволим, да оставим въображението ни на свобода и да създадем нов и различен дизайн за всеки наш клиент.
По този начин хибридният дизайн събира в едно най-доброто от двата свята. А именно:

Индивидуален дизайн

По-изгодна цена

По-бърза изработка

Услуги и пакети

One Page

Когато смисълът е изведен от шума и важното е оформено и поднесено с неподправена визия, тогава по-малкото става повече.

 

хибриден дизайн, админ панел, анимирани елементи, мобилна версия, анимирани слайдери/header, контактна форма, *модул за поръчки

 

от 500 лв.

Standard

Решение доказано с времето, покриващo нуждите на почти всеки тип бизнес, чийто избор винаги води до резултати.

 

хибриден дизайн, админ панел, анимирани елементи, мобилна версия, контактна форма, анимирани слайдери/header, галерия, блог/новини, до 6 стандартни секции, *мултиезичност

 

от 1200 лв.

Web Store

Оптимално решение за бизнеси решили да направят стъпки към продажби онлайн. Плавно пазаруване и ефектно представяне на продукти.

 

хибриден дизайн, кошница, плащане, админ панел, мобилна версия, контактна форма, анимиран слайдер, галерия, блог, до 8 стандартни секции, *мултиезичност

 

от 1700 лв.

В случай, че не намирате себе си вътре в нашите пакети:

Целият наш опит и
know-how е на Ваше разположение!

Индивидуално планиране, концепция, дизайн, функционалност и разработка на базата на желанията на клиента от начало до край. Пълен набор от свобода за изразяване и разработка в средата на платформата.

Можем и още в

други сфери!

Убедихте ме,

обаждам ви се!